Æg-citron sauce - Avgolemono

Æg-citron sauce - Avgolemono, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.smør eller margarine
3 spsk.hvedemel
2 kopvarm bouillon
2-3 æggeblommer
1 citron saften herfra
 fint hakket persille
 
Opskrift:
Varm smørret i en gryde.
Rør melet i.
Tilsæt bouillon og rør rundt indtil det koger.
Anbring det over varmt, ikke kogende vand.
Pisk æggeblommerne med citronsaften i en lille skål.
Pisk langsomt få skefulde af den varme blanding i dette og tilsæt rasten.
Rør hele tiden i 2-3 min.
Rør 1 spsk hakket persille i.


Tips:

Brug kød-, grønsags-, eller fiske bouillon, alt efter hvad saucen skal bruges til.





karakterer:
Opskriften er vist 13104 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu