Æg-citron sauce - Avgolemono
Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Varm smørret i en gryde.
Rør melet i. Tilsæt bouillon og rør rundt indtil det koger. Anbring det over varmt, ikke kogende vand. Pisk æggeblommerne med citronsaften i en lille skål. Pisk langsomt få skefulde af den varme blanding i dette og tilsæt rasten. Rør hele tiden i 2-3 min. Rør 1 spsk hakket persille i. Tips: Brug kød-, grønsags-, eller fiske bouillon, alt efter hvad saucen skal bruges til. |
|
Opskriften er vist 13019 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne