Fyldt squash 02

Fyldt squash 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fyldt squash 02, billede 4 Fyldt squash 02, billede 1 Fyldt squash 02, billede 2 Fyldt squash 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
  Fyld:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Kogte ris 1 dl. kogte ris vejer ca. 65 gram.

1 dl. (80 gram) ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sovs:
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Paprika
   
Opskrift:
2 mellemstore squash udhules med en ske.

Fyld:
Kød, finthakket løg, ris, salt og peber blandes.
Fyld det i squashene og læg dem i en ildfast fad.

Sovs:
Hakkede tomater og finthakkede løg bringes i kog. Smages til med salt og paprika.

Sovsen hældes over de fyldte squash og sættes i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i 1 times tid.


Tips:

I stedet for squash kan man bruge peberfrugter.





karakterer:
Opskriften er vist 84451 gange,
og udskrevet 1755 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5902 (1405 kcal)
KJ pr. Pers. 1475 (351 kcal)
Vægt ialt 2213 gram
Vægt pr. Pers. 553 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 266 KJ (63 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 4.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-30 01:17:05
det ser godt ud det her hilsen anina louise asta nielsen

  -   2010-08-16 16:29:37
De er med i fyldet. Der står der i opskriften

  -   2010-07-05 17:25:40
hvad med risene??