Bernaise 02
Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : MeurerO Indsendt : Red : |
|
|
Smelt snøret. Kom æggeblommerne i en gryde. Hæld hvidvinen til. Tilsæt bearnaiseessens og salt og peber. Under konstant omrøring med et piskeris varmes sovsen indtil den bliver tyk flydende ved ca en 70 grader. Derefter tages gryden af varmen og den smeltede smør blandes langsomt ind i den varme sovs. smages til med en dråbe citron.
Bon appetit.
Tips: I begyndelsen må smøren kun tilsættes dråbevis. Ellers skiller den ad. |
|
Opskriften er vist 21125 gange,
og udskrevet 327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (23 stemmer) |
|
Kommentarer kokken - 2018-03-05 13:53:31 brug skallen, eller kom hvidvin i steffen - 2011-01-23 19:47:07 hvordan laver man frisk estergon essens anonym - 2011-01-23 19:45:46 hvordan laver man essens med frisk estergon anonym - 2010-01-09 18:03:17 Det der er ikke bearnaisse! Lav essensen selv, og der mangler bestemt frisk estragon Peter - 2008-12-29 13:18:19 "Halv ægeskal" hvad skal det bruges til ? anonym - 2007-02-03 17:00:48 skal der hvidvin i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne