Indbagte sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
De nyfangede sil fileteres og marineres i ca. 1 time i citronsaft og hakkede løg, krydret med salt og peber. Til dejen blandes hvedemel, æg, øl, vand, olie, salt og sukker. Dette trækker i min. 1 time. Lige inden stegningen vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen.
Olien opvarmes til ca. 180 grader (syder som en tændstik). Sildene gnides fri for løg og dyppes i dejen og lægges derefter direkte i den varme olie. Sildene steger indtil de er lysebrune, ca. 3-4 min. Drypper af på fedtsugende papir. Persillen skylles grundigt og stilkene nippes fra. Sørg for at få vandet af persillen inden stegningen. Når sildene er stegt kommes persillen i den varme olie (pas på det sprøjter meget, da persillen indeholder meget vand som fordamper hurtigt). Persillen tages op med hulske efter 15-20 sekunders stegning, lægges på fedtsugende papir. |
|
Opskriften er vist 8150 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne