Pæresuppe med rugbrødcroutons, brownies og flødeskum
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
|
|
skær det gule af citronens skal
kog sagogrynene op i vandet
tilsæt stjerneanis og citronskal
lad det simre til grynene er kogt og konsistensen er sirupsagtig
tag citronskallerne og stjerneanisen op
skræl pærerne og skær dem i både
tilsæt pærerne, øl, sukker og noget af saften fra ingefæren (pres den revne ingefær mellem to skeer)
kog op så pærerne er næsten møre, der må godt være lidt bid i dem
smag til med citronsaft og ingefærsaft.
Rugbrødscroutoner: skær rugbrødet i små tern (uden skorpe) rist det i smørret kom croutonerne i et ildfast fad og drys sukkeret over bag croutonerne færdige i oven ved 150o C til de er sprøde. Brownies: varm ovnen op til 180o C beklæd en form på ca. 20 x 20 cm med bagepapir smelt smørret sammen med chokoladen i en tykbundet gryde pisk æggene sammen med sukker og vanilje pisk den afkølede smør og chokoladeblanding i æggemassen til sidst vendes mel, salt og valnøddekerner i dejen bag kagen i ca. 25 min. den er færdig, når overfladen er tørret ind og har skiftet farve en blegere nuance |
|
Opskriften er vist 10111 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne