Pæresuppe med rugbrødcroutons, brownies og flødeskum

Pæresuppe med rugbrødcroutons, brownies og flødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Dessertsupper

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stjerneanis
1 citron, saft og skal heraf
50–80 g.sagogryn
1 l.vand
0.5 pære pr. person
50 g.frisk revet ingefær
2 dl.maltøl fx Carls lager
150 g.rørsukker
 lidtsalt
 
 Rugbrødscroutoner:
100 g.rugbrød
15 g.smør
2 spsk.Rørsukker
 
 Brownies:
190 g.smør
190 g.af den bedste mørke chokolade
3 store æg
0.5 vaniljestang
250 g.sukker
120 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
150 g.hk. Valnøddekerner
 
Opskrift:
skær det gule af citronens skal kog sagogrynene op i vandet tilsæt stjerneanis og citronskal lad det simre til grynene er kogt og konsistensen er sirupsagtig tag citronskallerne og stjerneanisen op skræl pærerne og skær dem i både tilsæt pærerne, øl, sukker og noget af saften fra ingefæren (pres den revne ingefær mellem to skeer) kog op så pærerne er næsten møre, der må godt være lidt bid i dem smag til med citronsaft og ingefærsaft.

Rugbrødscroutoner:
skær rugbrødet i små tern (uden skorpe) rist det i smørret kom croutonerne i et ildfast fad og drys sukkeret over bag croutonerne færdige i oven ved 150o C til de er sprøde.

Brownies:
varm ovnen op til 180o C beklæd en form på ca. 20 x 20 cm med bagepapir smelt smørret sammen med chokoladen i en tykbundet gryde pisk æggene sammen med sukker og vanilje pisk den afkølede smør og chokoladeblanding i æggemassen til sidst vendes mel, salt og valnøddekerner i dejen bag kagen i ca. 25 min. den er færdig, når overfladen er tørret ind og har skiftet farve en blegere nuance





karakterer:
Opskriften er vist 10110 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu