Dyreragout marineret i india pale ale

Dyreragout marineret i india pale ale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.dyrekød i tern (bov - hals - skank)
50 g.blandede svampe
25 g.perleløg
25 g.bacon
 frisk timian
 frisk persille
1 stykke kanel
 lidtcremefraiche 38%
 enebær
 salt
 peber
 
 Marinade:
1 løg
1 gulerod
0.25 selleri
 hvidløg
 frisk persille
 Salvie, frisk
 frisk timian
 frisk rosmarin
1 stykke kanel
 øl så kødet er dækket
2 spsk.Balsamico-eddike
 
Opskrift:
skær kødet i tern bland marinaden og læg kødet heri lad det marinere i ca. et døgn skær bacon i tern brun bacon i en gryde og tag den stegte bacon op tag kødet op af marinaden brun kødet i fedtet fra baconen brun evt. svampene af på en pande (især ved store portioner) tilsæt svampe og en del af den siede marinade kom krydderier og krydderurter ved lad retten simre til kødet er fuldstændig mørt jævn ragouten smag den til med salt og peber efter kogning tilsættes lidt 38% cremefraiche





karakterer:
Opskriften er vist 14828 gange,
og udskrevet 366 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu