Dyreragout marineret i india pale ale
Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød Indsendt : Red : |
|
|
skær kødet i tern
bland marinaden og læg kødet heri
lad det marinere i ca. et døgn
skær bacon i tern
brun bacon i en gryde og tag den stegte bacon op
tag kødet op af marinaden
brun kødet i fedtet fra baconen
brun evt. svampene af på en pande (især ved store portioner)
tilsæt svampe og en del af den siede marinade
kom krydderier og krydderurter ved
lad retten simre til kødet er fuldstændig mørt
jævn ragouten
smag den til med salt og peber
efter kogning tilsættes lidt 38% cremefraiche
|
|
Opskriften er vist 14878 gange,
og udskrevet 366 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne