Reje fondue med hvidløg

Reje fondue med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.olivenolie
6 fedhvidløg
1.5 spsk.cayennepeber (spansk peber)
1.5 spsk.paprika
1.5 tsk.karry
 
Opskrift:
Finhak hvidløget og knus cayennepeberet. Hæld lidt af olien i en gryde (fonduegryde) og svits hvidløget og peberet godt i ca 5 min.

Tilsæt resten af olien, og hæld paprika og karry under omrøring. Kog op.

Servering:
Rejerne stikkes på fonduegafler som sættes i gryden.

Serveres med frisk salat, smør, majonæse, og kald hvidvin.





karakterer:
Opskriften er vist 18890 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor mange rejer?