Reje fondue med hvidløg
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Finhak hvidløget og knus cayennepeberet. Hæld lidt af olien i en gryde (fonduegryde) og svits hvidløget og peberet godt i ca 5 min.
Tilsæt resten af olien, og hæld paprika og karry under omrøring. Kog op. Servering: Rejerne stikkes på fonduegafler som sættes i gryden. Serveres med frisk salat, smør, majonæse, og kald hvidvin. |
|
Opskriften er vist 18890 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange rejer? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne