Whiskymarinerede flamberede fasanbryst med pigment

Whiskymarinerede flamberede fasanbryst med pigment, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanbryst uden ben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 Fasanbryster
 Whisky fx glenfiddich
 Salt
 Smør
0.5-1 dl.piskefløde pr. person
 
Opskrift:
drys lidt salt over brysterne mariner fasanbrysterne i whisky i ca. 4 timer tag brysterne op af marinaden og kasser den, da der vil være urenheder i den smelt smørret på en pande og steg fasanbrysterne heri til de netop kun er gennemstegt, ca. 4 min. på hver side. tilsæt en ½ - 1 dl whisky og antænd den. Husk aldrig under en emhætte. tag fasanbrysterne op og hold dem varme kom piskefløden i panden og kog ind til en passende konsistens smag til med whisky, salt og lidt hvid peber





karakterer:
Opskriften er vist 14343 gange,
og udskrevet 347 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-04 22:23:13
Tilsæt bacontern og champignon så er det superp