Legeret fasansuppe med grønne pandekageruller

Legeret fasansuppe med grønne pandekageruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3–4 fasaner uden brystfilet
1 gulerod
1 løg
1 porre
1 persillerod
0.25 selleri
1 kvistfrisk timian
2 æggeblommer
1.5 dl.piskefløde
0.5 spsk.maizenamel
 
 Grønne pandekager:
2 æg
3 spsk.hvedemel
2 dl.mælk
1 spsk.Smeltet smør
 salt
 peber
1 dl.hakkede krydderurter fx persille - timian - purløg - løvstikke
 
Opskrift:
Rens grønsagerne og skær dem i mindre stykker sæt fasanerne over i koldt vand, lad dem koge op og skum tilsæt grønsagerne, timian, salt og peber lad det hele koge i ca. 1½ time, kødet skal være til at få fra benene.

Tag fasaner og grønsager op af suppen si suppen pil kødet fra benene kom kød og grønsager i blenderen sammen med noget suppe blend til det er helt glat.

Kom puré og suppe i en gryde og kog op smag til med salt og peber tag gryden af varmen rør æggeblommer, fløde og maizena sammen tilsæt lidt af den varme suppe hæld æggemassen i suppen.
server suppen straks.


Grønne pandekager:
Pisk æg og mel sammen pisk mælken i sammen med krydderurterne, dejen skal være lind.

bag pandekagerne i smør, de må ikke være for tykke rul pandekagerne stramt sammen og afkøl dem skær pandekagerne i 1½ cm tykke skiver og server dem i suppen





karakterer:
Opskriften er vist 12354 gange,
og udskrevet 172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu