Heidis squash-suppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Løg og squash svitses i olie. Spæd op med bouillon og fløde. Jævnes med mel og vand.
Hver portion pyntes med en "klat" cremefraiche og serveres med lune flutes. |
|
Opskriften er vist 12137 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer mor til 4 - 2007-09-23 18:29:31 til sæt ligt persilerod og blendt den så er det et hit |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne