Squashsuppe med rejer
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Skræl og skær squashen i tern og lægges dem i en gryde. Tilsæt vand til squashen er dækket, og lad den koge til de er møre ca. 30 minutter. Skær løget i tern og tilsæt det.
Blend suppen til der ingen klumper er længere. Tilsæt fløde, salt, peber og dild og lad den småkoge 5 -10 minutter endnu. Så kan du eventuelt tilsætte en kartoffel eller jævne suppen med maizena, hvis du synes den er for tynd. Til slut tilsættes frosne rejer (de må ikke koge) lad suppen hvile til rejerne er lune. Server suppen med flutes. Tips: Målene er angivet som cirka mål. De beror blandt andet på, hvor stor squashen er. |
|
Opskriften er vist 11504 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne