Squash med avocadofyld
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Flæk squashene på langs og blancher dem i kogende, saltet vand i 5 minutter.
Skrab pulpen ud og læg squashskallerne med bunden i vejret, så væden kan løbe fra.
Skær pulpen i tern og bland den med avocadotern og løg.
Rør olie, eddike, salt og peber godt sammen og hæld dressingen over squashblandingen. Fyldes i de afdryppede squashskaller og stilles til afkøling. Serveres på salatblade og garneres med tomatskiver. |
|
Opskriften er vist 7839 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne