Fondue med røget medister

Fondue med røget medister, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5-1 l.kraftig bouillon
500 g.røget medister
4-8 skiverbrød
 
 Tilbehør:
 syltede hakkede rødbeder
 sennep
 salat med flødedressing
 evt. kolde, kogte kartoffelskiver
 
Opskrift:
Varm bouillonen godt igennem. Skær pølsen i skiver. Anret tilbehøret i skåle.

Tilbehør:
Ved serveringen dypper hver især pølseskiverne nogle minutter i suppen ligesom ved fondue. Tilbehøret spises ved siden af.





karakterer:
Opskriften er vist 15769 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu