Fondue med røget medister
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt : Red : |
|
|
Varm bouillonen godt igennem. Skær pølsen i skiver. Anret tilbehøret i skåle.
Tilbehør: Ved serveringen dypper hver især pølseskiverne nogle minutter i suppen ligesom ved fondue. Tilbehøret spises ved siden af. |
|
Opskriften er vist 15769 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne