Squash nicoise
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Bland en marinade af olie, eddike og krydderier.
Kog kartoflerne til de er faste og møre, de må ikke koge ud.
Skær dem i skiver og læg dem i en skål med noget af marinaden.
Stil den koldt.
Skær bønnerne i 5 cm. længde, kog dem i saltet vand til de er møre, men dog sprøde. Hæld vandet fra, mariner dem og stil dem koldt. Snit squashen i meget tynde skiver, læg dem i marinaden og stil dem koldt. Til sidst skives løgene, marineres og stilles koldt. inden salaten skal serveres, beklæder man salatskålen med friske, sprøde salatblade, lægger de marinerede grønsager i midten og garnerer med tomatbåde og æggeskiver. Smagen vil blive mere fremtrædende, hvis man kan marinere grønsagerne flere dage før salaten skal spises. |
|
Opskriften er vist 7634 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne