Leverspyd med squashsalat
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : |
|
|
Fjern hinderne fra leveren. Skyl og tør den godt. Skær den i 16 stykker. Læg lever og chalotteløg i en skål.
Marinade: Pisk hvidvinseddike sammen med salt og peber. Pisk olien i lidt efter lidt. Tilsæt persille og purløg. Hæld marinaden over lever og løg. Stil skålen tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Vend leveren efter ca. 1/2 time. Squashsalat: Kom squash og salt i en skål og lad det stå tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Skyl squashen i flere hold vand og tryk væden af i fx. køkkenrulle. Rør yoghurt med karse og smag til med peber. Læg squashen i en skål og lav en fordybning i midten. Hæld yoghurten heri. Grillspyd: Fordel lever, løg, cherrytomater og peberfrugt på 8 grillspyd. Pensl med resten af marinaden. Grill spydene øverst i ovnen. Ca. 4 min. på hver side (8 min. ialt). Tips: Grill spydene på havegrill, ca. 3 min. på hver side (6 min. i alt). |
|
Opskriften er vist 6680 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne