Leverspyd med squashsalat

Leverspyd med squashsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.kalvelever
150 g.chalotteløg
 
 Marinade:
2 spsk.hvidvinseddike
1 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
2 spsk.olivenolie
3 spsk.friskhakket purløg
 
 Squashsalat:
500 g.squash i tændstiktynde strimler
1 spsk.groft salt
2.5 dl.yoghurt naturel
3 spsk.friskklippet karse
 friskkværnet peber
 
 Grillspyd:
225 g.cherrytomater
125 g.grøn peberfrugt skåret i 8 stykker
8 grillspyd
 
 Tilbehør:
 Groft brød
 
Opskrift:
Fjern hinderne fra leveren. Skyl og tør den godt. Skær den i 16 stykker. Læg lever og chalotteløg i en skål.

Marinade:
Pisk hvidvinseddike sammen med salt og peber. Pisk olien i lidt efter lidt. Tilsæt persille og purløg. Hæld marinaden over lever og løg. Stil skålen tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Vend leveren efter ca. 1/2 time.

Squashsalat:
Kom squash og salt i en skål og lad det stå tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Skyl squashen i flere hold vand og tryk væden af i fx. køkkenrulle. Rør yoghurt med karse og smag til med peber. Læg squashen i en skål og lav en fordybning i midten. Hæld yoghurten heri.

Grillspyd:
Fordel lever, løg, cherrytomater og peberfrugt på 8 grillspyd. Pensl med resten af marinaden. Grill spydene øverst i ovnen. Ca. 4 min. på hver side (8 min. ialt).

Tips:

Grill spydene på havegrill, ca. 3 min. på hver side (6 min. i alt).





karakterer:
Opskriften er vist 6710 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu