Fondue med ost og tomat
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : England Indsendt : |
|
|
Kom tomaterne i spilkogende vand i ca. 1 minut. herefter i kold vand og flå skindet af.
De tomater og fjern den hårde knop hvor stilken har siddet, og fjern kernerne. Skær hvidløget igennem og gnid indersiden af fonduegryden med snitfladen. Smelt smørret i gryden og tilsæt tomater, oregano/merian og basilikum. Lad det snurre 6 - 8 minutter. Rør paprika ud i vinen og hæld det i fonduen. Tilsæt osten lidt ad gangen, når grydens indhold snurrer, rør hele tiden imens. Lad osten smelte cremeagtig og smag evt. til med yderligere krydderier. Servering: Spid terninger af brød på fonduegafler og dyp i gryden. |
|
Opskriften er vist 18377 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne