Proteinkugler

Proteinkugler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Chips / SnacksRet : Chips / Snacks - Diverse Chips / Snaks

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Squashkerner
 Solsikkekerner
 Sesamfrø
 Hvedekim
 Squashkernesmør
 Jordnøddesmør
 
Opskrift:
Rist kerner, frø og kim på et stykke olieret køkkenpapir og ristes i ovnen ved 200 grader C, til de er lysebrune og knasende. Eller de ristes over middelvarme i en jerngryde eller –pande med et tætsluttende låg, da kernerne har tendens til at springe lige som popkorn. I begge tilfælde må de vendes lidt i olie, og der må røres i dem en gang i mellem.

Bland dem godt med de øvrige ingredienser og form massen til små kugler.

Tips:

Squashkerner uden skal fra de såkaldte nøgenfrøede squash kan købes i visse helsekostforretninger.





karakterer:
Opskriften er vist 15920 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-24 20:30:46
Hvor meget skal man bruge af hver ingerdiens?