Proteinkugler
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : |
|
|
Rist kerner, frø og kim på et stykke olieret køkkenpapir og ristes i ovnen ved 200 grader C, til de er lysebrune og knasende.
Eller de ristes over middelvarme i en jerngryde eller –pande med et tætsluttende låg, da kernerne har tendens til at springe lige som popkorn.
I begge tilfælde må de vendes lidt i olie, og der må røres i dem en gang i mellem.
Bland dem godt med de øvrige ingredienser og form massen til små kugler. Tips: Squashkerner uden skal fra de såkaldte nøgenfrøede squash kan købes i visse helsekostforretninger. |
|
Opskriften er vist 15970 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2009-07-24 20:30:46 Hvor meget skal man bruge af hver ingerdiens? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne