Ristede squashkerner
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Kernerne lægges på et stykke olieret køkkenpapir og ristes i ovnen ved 200 grader C, til de er lysebrune og knasende.
Eller de ristes over middelvarme i en jerngryde eller –pande med et tætsluttende låg, da kernerne har tendens til at springe lige som popkorn. I begge tilfælde må de vendes lidt i olie, og der må røres i dem en gang i mellem. Serveres som snacks drysset med lidt salt og peber. Tips: Squashkerner uden skal fra de såkaldte nøgenfrøede squash kan købes i visse helsekostforretninger. |
|
Opskriften er vist 19039 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne