Fondue Brillat Savarin
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Hæld hvidvin i en gryde med det knuste hvidløg.
Lad det koge ind til det halve, for god varme og uden låg.
Pisk 6 æg sammen med 250 g. gruyere ost, 60 g. smør og lidt salt og friskkværnet hvid peber. Rør den indkogte vin i, og hæld blandingen i en fonduegryde. Sæt den over SVAG varme og rør til massen bliver glat og sammenhængende. Servering: Lad hver gæst spidde brødterninger på fonduegafler og drej rundt i ostemassen. Drik evt. den hvidvin til der har været brugt i foinduen, eller en tilsvarende rødvin. |
|
Opskriften er vist 15553 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne