Squash-ragout med pølse

Squash-ragout med pølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.squash
500 g.kartofler
1 skivetløg
3-4 spsk.smør eller margarine
4 spsk.hvedemel
5 dl.bouillon (hønse bouillonterning)
6-8 bayerske pølser skåret i skiver
1 æggeblomme
1.5 dl.fløde
2-3 tsk.sennep
 salt
 peber
1 bdt.klippet purløg
 
Opskrift:
Skær squash og skrællede kartofler i 1 cm store terninger. Svits løg og squash i fedtstoffet i en gryde. Rør melet i og spæd med bouillonen. Kom kartoflerne i og lad det snurre i et kvarter. Bland pølserne i og varm igennem. Pisk æggeblomme og fløde sammen og rør det i stuvningen. Smag til med sennep, salt og peber. Anret i et halvdybt fad og drys med klippet purløg.

Tips:

Ikke fryse-egnet





karakterer:
Opskriften er vist 7136 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu