Squash-ragout med pølse
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Skær squash og skrællede kartofler i 1 cm store terninger. Svits løg og squash i fedtstoffet i en gryde. Rør melet i og spæd med bouillonen. Kom kartoflerne i og lad det snurre i et kvarter. Bland pølserne i og varm igennem. Pisk æggeblomme og fløde sammen og rør det i stuvningen. Smag til med sennep, salt og peber. Anret i et halvdybt fad og drys med klippet purløg.
Tips: Ikke fryse-egnet |
|
Opskriften er vist 7129 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne