Multe stegt på fennikelpølse

Multe stegt på fennikelpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Multe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 multefileter a ca. 150-200 g
4 østers
4 skiverfennikelpølse
1 kvistkrondild
1 squash
2 aroma-æbler
1 rød finthakket chili
1 sjat god olivenolie
2 dl.tør æblesaft eller cidra
0.5 dl.god balsamico
 salt
 peber
 
Opskrift:
Balsamico koges ind til 1/4-del og afkøles.

Squash og æbler skæres i 1/2 cm tykke skiver, olivenolie blandes med chili og pensles på skiverne, som gril­les på en meget varm og tør grillpande.

Læg et snit i oversiden af multe­fileterne og fyld forsigtigt med østers og krondild - læg fennikelpølse over som et beskyttende lag på oversiden.

Multerne steges på den indpakkede side i lidt olivenolie, til pølsen er sprød, hvorefter stykkerne vendes, og der tilsættes æblesaft.

Panden tages af varmen, mens fiskes er lidt rå i midten - eftervarmen vil arbejde videre.

Æblesaften hældes fra og koges ind til 2 spsk., der blandes med den ind­kogte balsamico og resten af chili-olien.

Anretning:
Midt på en varm tallerken taglægges æble og squashskiver - multen lægges øverst, og der dryppes med æble-balsimico-glace rundt om fisken.

Lidt sprød salat i citronolie ville ikke skade retten.

Tips:

Tilbehør:
Østers & krondild i æblesaft på grillet æble-squash med chili





karakterer:
Opskriften er vist 12030 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu