Multe stegt på fennikelpølse
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Multe Indsendt : |
|
|
Balsamico koges ind til 1/4-del og afkøles.
Squash og æbler skæres i 1/2 cm tykke skiver, olivenolie blandes med chili og pensles på skiverne, som grilles på en meget varm og tør grillpande. Læg et snit i oversiden af multefileterne og fyld forsigtigt med østers og krondild - læg fennikelpølse over som et beskyttende lag på oversiden. Multerne steges på den indpakkede side i lidt olivenolie, til pølsen er sprød, hvorefter stykkerne vendes, og der tilsættes æblesaft. Panden tages af varmen, mens fiskes er lidt rå i midten - eftervarmen vil arbejde videre. Æblesaften hældes fra og koges ind til 2 spsk., der blandes med den indkogte balsamico og resten af chili-olien. Anretning: Midt på en varm tallerken taglægges æble og squashskiver - multen lægges øverst, og der dryppes med æble-balsimico-glace rundt om fisken. Lidt sprød salat i citronolie ville ikke skade retten. Tips: Tilbehør: Østers & krondild i æblesaft på grillet æble-squash med chili |
|
Opskriften er vist 12029 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne