Fondue fra Neuchatel
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Riv osten, Evt. skær samsø osten i terninger, hvis den er svær at rive.
Gnid fonduegryden indvendig med det overskårne hvidløg, knus det og lad det blive i gryden. Hæld hvidvin og citronsaft i gryden og varm det op til kogepunktet. Det må IKKE koge. Dæmp varmen og tilsæt osten under stadig omrøring. Rør godt til massen er ensartet og netop begynder at småboble (ikke koge). Rør (hvis den virker for tynd) maizena ud med kirschen/snapsen og kom det i ostemassen. Varmes og og smages med friskkværnet hvid peber. Stilles på bordet og hver gæst spidder et stykke brød med fonduegaflen, drej rundt til brødet er hel dækket. Servering: Maizena kan undlades hvis ostemassen er cremet og tæt, herved kommes snaps/kirsch blot i, hvorefter det smages til som ovenfor nævnt. |
|
Opskriften er vist 21738 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne