Italiensk squashblanding til frysning

Italiensk squashblanding til frysning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 mellemstort hakket løg
5 dl.squash i skiver eller tern
2 spsk.olivenolie
2.5 dl.kogte kikærter
5 dl.grønne bønner i 5 cm’s længde
1 hakket rød peberfrugt
5 dl.Grøntsagsbouillon
 salt
 peber
1.25 dl.grønne oliven i skiver eller hakket
 
Opskrift:
Svits løg og squash i olie, til det er mørt. Tilsæt om nødvendigt mere olie. Kom kikærter, bønner, peberfrugt og bouillon i gryden og lad det småsimre, til grønsagerne er møre. Smag til og tilsæt de skivede oliven. Kommes i beholder og dybfryses.

Grønsagsblandingen er meget velegnede til supper og sammenkogte retter, eller den kan serveres i en flødestuvning i squashskaller.





karakterer:
Opskriften er vist 10351 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu