Hannes grill-potater
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Hanne Indsendt : |
|
|
Forkog kartoflerne med minimum af salt og afkøl til de kan behandles i hænderne ca 40 grader, eller koldere. Svøb derefter bacon om hver enkelt kartoffel og stik dem på grillspyd. Grill til bacon er sprød og lækker.
Tips: Friske grønne asparges kan også anvendes. Fremgangsmåde som med kaftofler. Disse skal dog kun blancheres og IKKE koges møre. |
|
Opskriften er vist 13634 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (69 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne