Sommerlig tunsalat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Tigerdyr Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og rens grønsagerne, der skæres i mundrette bidder. Tomaterne kan deles halvt over, hvis de er for store.
Læg kinakålen i en stor salatskål, læg agurketern over. Kom tomaterne i, og ½ delen ad den røde peber. Tilsæt champignons i skiver.
Til sidst lægges den afdryppede tun over. Tunen kan deles i mundrette biddder- pas på det ikke bliver til tunsmuld.
Bland olie-edikke marinaden af en sjat varmt vand med salt og peber, tilsæt en smule edikke og en god sjat olie. "Olie som en fyrste- edikke som en gnier". Ryst marinaden i en jævningsryster. Hælde marinaden over salaten og lad den trække ½ time. Vend salaten, og pynt eventuelt med 1 kop majs og en håndfyld rejer. Afslut med den anden halvdel af peberfrugten. Tips: En god salat på en varm dag. Kan anvendes som forret eller hovedret. Kan holde i køleskab i ca. to dage. Kan man ikke lide olie-edikkemarinade, så kan almindelig dressing bruges- thousind Island eller dilddressing, her kan man komme dressing på ved bordet efter smag. God forret til grillmad eller fondue. |
|
Opskriften er vist 17363 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Tigerdyr - 2005-01-01 01:01:01 I stedet for kinakål kan Icebergsalat bruges. Brug 1 salathoved, der rives i passende stykker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne