Svinemørbrad a la rød pesto
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Line Indsendt : Red : |
|
|
Svinemørbraden fjernes grundigt for sener, derefter snittes den op på langs (dybt), så der er plads til fyldet og så den kan lukkes igen.
pestoen med soltørrede tomater blandes med chili efter behov og limesaften, herefter tager man mynten og timianen og støder dem i en morter. Så blandes den stødte mynte og timian og pesto blandingen, det hældes op i det lange snit på svinemørbraden, og mørbraden trækker, gerne i 10 min. derefter vikles der bomuldsgarn(tråd) rundt om mørbraden så den lukkes, og den krydres med salt og hvidløgspeber. så brunes den godt i en stor gryde(stegegryde) og når den er brun på alle sider hældes et lille glas vand i og et halvt glas rødvin, der sættes låg på, og der skrues ned på ca. 2-3. herefter skal den stege i ca. 15-19 min. og vendes engang i mellem. kartoflerne skæres i både og hældes på en bradepande med bagepapir, derefter hældes olie og timian, salt og peber over, de sættes midt ind i en forvarmet ovn på ca. 200 grader i 3 kvarter. (man kan også gøre det på den nemme måde ved at købe færdiglavet kartoffelbåde og krydder dem med timian.) når svinemørbraden er færdig tages den op, og skal trække i 5-10 min med stanniol om. sovsen laves af det rødvin og vand som kogte med i gryden, der hældes lidt maizena mel i og der røres godt, til sidst smages der til med salt og peber. mørbraden bindes op og den skæres i stykker. dertil serveres Naan brød og blandet salat. |
|
Opskriften er vist 20689 gange,
og udskrevet 433 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne