Honningglaseret revelsben med æble- squashblanding
Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben Indsendt : Red : |
|
|
Hak citronmelissen med en kniv og bland alle ingredienserne til glasering.
Rids evt. hinden midt ned på benene, så de er lettere at fjerne når kødet er stegt. Læg revelsben på en rist i en lille bradepande med fedtlaget opad og drys med salt og peber. Fordel glaseringen på overfladen af kødet. Hæld 4 dl vand ved og stil fadet i en kold ovn på nederste ribbe. Tænd ovnen på 180 grader og lad kødet stege i ca. 1¾ time. Skru ned for temperaturen, hvis glaseringen bliver for mørk. Skær kødet i skiver mellem benene. Fjern evt. benene før kødet skæres i skiver.
Flæk squashene to gange på langs og skær dem i skiver, så der dannes trekanter. Fjern kernehuset på æblerne og skær dem i tynde både. Varm olien op på en pande og rist squash og nøddeflager let i ca. 5 minutter. Tilsæt æblerne og lad dem riste med i et par minutter. Hak citronmelissen med en kniv og bland den i tilbehøret. Smag til med salt og peber. Servér rugbrød og sennep til. |
|
Opskriften er vist 9271 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne