Honningglaseret revelsben med æble- squashblanding

Honningglaseret revelsben med æble- squashblanding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.revelsben
 salt
 peber
 
 Glasering:
2 spsk.frisk citronmelisse
1.5 spsk.honning
1.5 spsk.dijonsennep
 
 Æble- squashblanding:
500 g.squash
300 g.røde æbler
0.5 spsk.olie
30 g.hasselnøddeflager
3 spsk.frisk citronmelisse
 
 Tilbehør:
4 skiverrugbrød
 sennep
 
Opskrift:
Hak citronmelissen med en kniv og bland alle ingredienserne til glasering. Rids evt. hinden midt ned på benene, så de er lettere at fjerne når kødet er stegt. Læg revelsben på en rist i en lille bradepande med fedtlaget opad og drys med salt og peber. Fordel glaseringen på overfladen af kødet. Hæld 4 dl vand ved og stil fadet i en kold ovn på nederste ribbe. Tænd ovnen på 180 grader og lad kødet stege i ca. 1¾ time. Skru ned for temperaturen, hvis glaseringen bliver for mørk. Skær kødet i skiver mellem benene. Fjern evt. benene før kødet skæres i skiver.

Flæk squashene to gange på langs og skær dem i skiver, så der dannes trekanter. Fjern kernehuset på æblerne og skær dem i tynde både. Varm olien op på en pande og rist squash og nøddeflager let i ca. 5 minutter. Tilsæt æblerne og lad dem riste med i et par minutter. Hak citronmelissen med en kniv og bland den i tilbehøret. Smag til med salt og peber.

Servér rugbrød og sennep til.





karakterer:
Opskriften er vist 9271 gange,
og udskrevet 171 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu