Bagt hornfisk med courgette

Bagt hornfisk med courgette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æggeblommer
500 g.hornfiskefilet, skåret i mindre stykker
200 g.courgette
1 kvisttimian
1 fedhvidløg
600 g.blandede istandgjorte grønsager (f.eks. løg, gulerod, porre, Savoykål, skorzonerrod
100 g.koldt smør
2 dl.hvidvin
 olivenolie
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Smør fire forholdsvis store, ovnfaste portionsforme grundigt. Skær courgette i små tern og rist dem let i olivenolie med knust hvidløg og bladene fra timiankvisten. Køl courgette lidt af og blend med hornfisk og æggeblomme. Kom massen i portionsformene. Kom stanniol omkring formene, og stil dem i ovnen i vandbad i ca. 15 minutter ved 125 grader.

Skær de istandgjorte grønsager i mindre, tynde stykker og sautér dem let i olivenolie. Hæld hvidvinen på og kog det lidt ind, imens grønsagerne bliver møre. Tag dem op og hold dem varme. Tag stanniolen af formene og hæld væsken, der har dannet sig, ned til hvidvinsskyen. Kog lidt ind. Pisk det kolde smør i lidt ad gangen.

Hæld saucen over grønsagerne og anret hornfisketilberedningen ovenpå

Tips:

Saucen kan tilsættes krydderurter efter behag, fx. Kørvel, persille eller dild.





karakterer:
Opskriften er vist 17568 gange,
og udskrevet 353 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-14 19:04:29
Deit her er faktisk festmad. Man skal ikke være karrig med hvidløg. Vi serverede perlebyg til