Bagt hornfisk med courgette
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
|
|
Smør fire forholdsvis store, ovnfaste portionsforme grundigt. Skær courgette i små tern og rist dem let i olivenolie med knust hvidløg og bladene fra timiankvisten. Køl courgette lidt af og blend med hornfisk og æggeblomme. Kom massen i portionsformene. Kom stanniol omkring formene, og stil dem i ovnen i vandbad i ca. 15 minutter ved 125 grader.
Skær de istandgjorte grønsager i mindre, tynde stykker og sautér dem let i olivenolie. Hæld hvidvinen på og kog det lidt ind, imens grønsagerne bliver møre. Tag dem op og hold dem varme. Tag stanniolen af formene og hæld væsken, der har dannet sig, ned til hvidvinsskyen. Kog lidt ind. Pisk det kolde smør i lidt ad gangen. Hæld saucen over grønsagerne og anret hornfisketilberedningen ovenpå Tips: Saucen kan tilsættes krydderurter efter behag, fx. Kørvel, persille eller dild. |
|
Opskriften er vist 17568 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Tine Holm - 2010-11-14 19:04:29 Deit her er faktisk festmad. Man skal ikke være karrig med hvidløg. Vi serverede perlebyg til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne