Æblekage med chokolade 02
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Pipsen Indsendt : Red : |
|
|
Blød margarine og sukker piskes sammen og æggene tilsættes et ad gangen. Mel og bagepulver tilsættes og til sidst vendes chokoladestykkerne i dejen.
Dejen kommes i en smurt bradepandeform. Æblerne skrælles, renses og skæres i både. Æblebådene trykkes godt ned i dejen. Kagen bages en time ved 175 grader C. |
|
Opskriften er vist 16070 gange,
og udskrevet 480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Kirstine - 2008-12-30 14:27:50 Rigtig lækker kage. Bliver dog ekstra god af at man ryster æbelbådende i en pose med lidt kanel inden man trykker dem ned i dejen. Kristina - 2005-01-01 01:01:01 nem at lave ;D og lækker!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne