Fru Ramskovs Kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Amerika Indsendt af : Birthe Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne koges og afkøles let. Pilles evt.
Skæres i terninger mens de stadig er varme.
Anbringes i en stor skål. Tilsæt eddike, ½ tsk. salt og 1/4 tsk. peber, og vend varsomt rundt.
Skålen dækkes med film og sættes i køleskab, indtil kartoflerne er kolde - ca. 20 min.
Resten af ingredienserne vendes i og retten smages til med salt og peber. Serveres straks. Tips: Kan opbevares tildækket en dags tid i køleskab. |
|
Opskriften er vist 67220 gange,
og udskrevet 544 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne