Sugo al pommedore
Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Erik Staalby Indsendt : Red : |
|
|
De flåede tomater bringes i kog sammen med de finthakkede løg og bouillonterningen. Koges under under låg ved ikke for høj varme i 20 minutter. Smag til med salt og peber. Herefter tilsættes sukker og temperaturen øges samtidig med at kogningen foregår under omrøring ind til konsistensen bliver fast.
|
|
Opskriften er vist 16067 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-01-04 17:37:07 Scusi .. pomodoro Greti - 2005-01-01 01:01:01 Let og lækkert - men olivenolie mangler |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne