Vivis tunbrød
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Vivi Indsendt : Red : |
|
|
Hæld væden fra tunen og rør tunen godt op med lidt salt og peber, en lille smule citron, mayonnaise (så meget at det får en cremet konsistens), ½ grøn peber som er skåret i små tern og ½ rødløg som ligeledes er skåret i tern.
Massen fordeles på 4 stykket toastbrød. Dernæst drysses med revet ost. Brødene kommes i ovnen (ved 200 grader) indtil osten er smeltet/gylden - hold øje med det. Serveres straks. |
|
Opskriften er vist 11100 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne