Perlehøne-lår med sennepssovs
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønelår Indsendt : |
|
|
Pisk æggene sammen.
Hak krydderurterne fint og bland dem i raspen sammen med revet citronskal.
Panér perlehøne-lårene med æg og rasp på siden uden skind og steg dem lysebrune på begge sider. Lad løget blive klart i olivenolie. Tilsæt lidt vand og lad det stå ved svag varme i 5 min. Tilsæt vinen og lad den koge ind. Tilsæt derefter dijonsennep og fortynd med suppe. Smag sovsen til med sukker, hvis den er for syrlig. Server perlehønen skåret fint med sovsen under og pyntet med små rosmarinkviste. |
|
Opskriften er vist 8962 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne