Kyllingesalat med avocado
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Yashmin Indsendt : |
|
|
Læg kyllingefileterne i en gryde med bouillon og damp dem under låg i ca. 12 min. Rist bacontern sprøde på en pande og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Halvér avocadoerne, fjern stene og pil skallen af. Skær avocadokødet i mindre stykker og vend det sammen med citronsaft og 1-2 spsk bouillon fra kyllingen. Skær kyllingekødet i mindre stykker, vend dem i avocadosalaten og smag til med salt og peber. Anret på sprød salat og drys med bacon og fintsnittet purløg. serveres med brød til.
|
|
Opskriften er vist 29502 gange,
og udskrevet 627 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Pige - 2014-10-22 11:07:32 Det smager også rigtig godt hvis man tilføjer 1-2 fed hvidløg og bruger forårsløg i stedet for purløg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne