Dybfrysning af spaghettisquash
Hovedingrediens : Grøntsager - Spaghettisquash Indsendt : Red : |
|
|
Spaghettisquash kan fryses hele.
De blancheres i kogende vand i 10-12 minutter og afkøles i iskoldt vand i 10-12 minutter.
Pakkes i plastikposer eller stanniol og fryses.
Når de skal bruges, lægges de ved stuetemperatur i 50-60 minutter og koges derefter hele 30-45 minutter alt efter størrelse.
|
|
Opskriften er vist 15523 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne