Fedtfattig lagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Lagkagebunde Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Lena Indsendt : |
|
|
Purer jordbær og tilsæt cheasy yoghurt (evt. tilsæt lidt mindre eller mere yoghurt). Smør pure på den 1. lagkagebund.
Skær ananas, banan og ferskner i skiver. Pisk fløden, tilsæt 100 ml. cheasy yoghurt og evt. lidt vanillesukker.
Læg bananskiverne på den 1. lagkagebund, bland ananas og ferskner med fløden.
Læg frugtblandingen på bananerne, og læg næste lagkagebund over. Samme proceduere gentages med 2. lagkagebund.
Smør jordbærcreme på øverste lag og pynt evt. med ananasskiver eller chokolade.
Tips: Alt efter behov kan man undlade at blande frugterne med hele flødeblandingen. |
|
Opskriften er vist 50115 gange,
og udskrevet 986 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (31 stemmer) |
|
Kommentarer kur-eksperten - 2012-02-15 13:45:09 Ja, opskiften er ikke helt fedtfattig, men det er lige som alt andet i dette land betyder det ikke at det er et mirakelprodukt du kan æde dig mæt i. Det betyder der er mindre fedt i end andre lagkager og det er jeg enig I. anonym - 2012-02-11 22:28:22 Der er da en masse sukker i den opskrift. Holm - 2007-12-27 11:12:34 Creme fine består af palmeolie og en masse kemi som jeg hverken vil putte i mig eller mine børn. Så hellere piskefløde, nu der er fest. benhei - 2005-01-01 01:01:01 Ups der skulle stå under det halve i fedt, i forhold til fløden benhei - 2005-01-01 01:01:01 For at gøre lagkagen lidt mere fedtfattig kan man med fordel bruge det der nye maizena creme fine med vanile, det kan piskes stift og og under det halve af hvad fløde har, synes du ikke den bliver stiv nok bruger du bare lidt husblads. Helene - 2005-01-01 01:01:01 Fedtfattig med fløde og lagkagebunde?? Maja - 2005-01-01 01:01:01 Istedet for friske jordbær brugte jeg jordbormarmelade. Hanne - 2005-01-01 01:01:01 Hvis man ikke bryder sig om jordbær, kan man også bruge hindbær eller andet frugt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne