Gnocchi

Gnocchi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Anne

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.Gnocchi (italiensk specialitet - som er små kartoffelmos-klumper. Ligner lidt pasta-boller)
2 store løg
2.5 dl.piskefløde
100 g.bacon i tern
 masser af purløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Gnocchi som kan købes i udenlandske butikker, koges i letsaltet vand indtil de stiger op til overfladen.

Hakket løg kommes i en gryde/pande og svitses til de er klare. Dernæst kommes fløden i og der smages til med salt og peber.

Gnocchi'erne tilsættes og retten simrer et par minutter. Til sidst vendes purløg i retten og den er serveringsklar.

Tips:

Mætter meget. Kan spises med et stykke groft brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 17841 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-08 16:13:16
Gnocchi kan også købes i Rema 1000. Det ligger oftes på køl i nærheden af frisk pasta

  -   2010-07-19 22:51:53
Ja, der er bacon - men hvordan skal det høre hjemme i opskriften???, stegt, kogt, og skal det blandes i gnocchierne. En noget usikker opskrift!

  -   2005-01-01 01:01:01
bacon mangler i tekst