Smedens ferskensorbet

Smedens ferskensorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Smeden

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.overmodne økologiske ferskner
1 økologisk citron
2.5 dl.vand
400 g.gyldent rørsukker
 
Opskrift:
Bring vandet i kog, drys sukkeret i & rør til det er helt opløst, afkøl lagen.

Blanchér fersknerne, put dem i kogende vand & giv et kort opkog. Skyl dem hurtigt under koldt vand & flå skindet af dem. Del dem i små stykker.

Pres saften af citronen. Riv evt. det yderste af skallen fint eller lav julienne.

Blend nu fersknerne med citronsaften & skallen & tilsæt sukkerlagen.


Fryses i ismaskine.
Bruger du fryseren tages isen ud & røres hver halve time de første 2-3 timer.


Serveres med vafler & pyntes med blade af citronmelisse eller mynte.

Tips:

Citron fremhæver frugtsmagen i al frugtis !





karakterer:
Opskriften er vist 16744 gange,
og udskrevet 272 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu