Bagt kartoffelmos med svampe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Yashmin Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kog dem møre i letsaltet vand. hæld vandet fr kartoflerne og mos dem. Rør Kærnemælken i mosen og smag til med revet muskatnød, salt og peber. Rist de rensede, skivede champignoner på en pande med smør og tilsæt finthakket skalotteløg og hvidløg. Skær peberfrugterne i tern eller strimler og kom dem på panden. steges under omrøring ca. 5 min.
|
|
Opskriften er vist 29695 gange,
og udskrevet 575 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Birthe - 2014-01-11 16:59:39 Og hvad så mere? Hvori er det bagte? margith - 2010-08-21 17:29:53 Det var Dog en utrolig mangelfuld opskrift: skal svampeblandingen i mosen eller hvad?? skal den bages eller ej ?? og hvis den skal Hvor længe??? Anne - 2007-08-15 12:25:30 den er også rigtig lækker med kærnemælk. Jeg satte den i ovnen ved 200gr. på grill i 15 til den var gyldenbrun. Synes bestemt ikke der behøves ost ovenpå, det gør den kun federe, ikke mere lækker! Flemming - 2005-01-01 01:01:01 jeg kom creme fraiche i i stedet for kærnemælk. Svampe mv. lagde jeg over mosen og øverst osten. Derefter gratineret i ovnen ved 200 gr. ca 15 min. til osten havde taget farve anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvorfor hedder den BAGT, når den ikke skal bages? anni - 2005-01-01 01:01:01 Er det rigtigt, at der skal kærnemælk i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne