Nøddestegt perlehøne
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel Indsendt : Red : |
|
|
Perlehøne skylles og tørres brysterne skæres fra og befries for skind, lårene skæres fra og udbenes.
Brysterne paneres i æg og hakkede nødder lægges til side. Lårene bankes let. Fetaost smuldres og røres med æggeblomme, hakket purløg og finthakket skalotteløg, Lårene lægges på et stykke smurt bagepapir og ostefyldet lægges derpå og rulles stramt i bagepapiret til en fast pølse, og lukkes tæt. Lægges i bradepande med fond i bunden og stilles i ovnen ved 200 grader C. i ca. 45 min. Sauce: Tranebær og skalotter sauteres af og koges ned med tranebærjuice til en 1/3 del tilsættes fond og koges ned, smages til med akaciehonning og salt og peber. Piskes med koldt smør lige før servering Polenta: Dadler hakkes groft og sauteres af i tykbundet gryde i lidt olie fond hældes på og bringes i kog, majsgryn tilsættes og bages godt igennem. Polentaen tages fra varmen og røres med smørret fyldes på formen og bages i ovn i ca. 12 min ved 200 grader C. Tranebær: sukker og vand koges til tyk sirup og tranebær tilsættes trækker en time og servers kolde Brysterne steges gyldne på pande og lårrullen steges sprød på skind siden serveres med sølvbeden der bliver sauteret i smør og krydres med salt og peber, bagt polenta, tranebærsaucen pisket med smør og pyntes med de karamelliserede tranebær. |
|
Opskriften er vist 12116 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Ole Truelsen - 2005-01-01 01:01:01 Vi var 4 voksne med en perlehøne på lidt over 1 kg. - Det er den bedste hønseret som jeg nogensinde har fået. Især tranebærsaucen var fantastisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne