Kalvekød i hvidvin (Italiensk)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Kalvekødet skæres i store terninger, olivenolien varmes langsomt op på en stor pande, smørret tilsættes og smeltes heri. Salvie- og laurbærbladene dampes let.
Der skrues op for varmen. Kalvekøddet lægges portionsvis på panden og brunes kraftigt under omrøring. Der krydres med salt og peber, hvidvinen hældes over kødet, og der steges ved svag varme i ca. 10 min. De vel afdryppede oliven røres i, retten varmes hurtigt igennem, smages til med salt og peber, og serveres straks. |
|
Opskriften er vist 21533 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne