Dybfrysning af squash
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Squash skal, som de fleste grønsager, blancheres inden de fryses, således at enzymernes kemiske aktion standses.
Man blancherer i kogende vand eller over damp. Squashen skæres i skiver eller i tern og lægges i ståltrådskurv eller sigte der nedsænkes i skoldhedt vand, f.eks. 4½ l. vand til ½ kg squash. Når vandet spilkoger igen blancheres de i 3 minutter, hvorefter kurven løftes op og squashen lægges i iskoldt vand, også i 3 minutter. Ved dampskoldning anbringes kurven oven for vandet i 5 minutter og afkøles derefter i isvand i 5 minutter. Når squashen er afkølet, og væden er løbet godt fra, pakkes den hurtigst muligt i en passende emballage og indfryses. |
|
Opskriften er vist 40206 gange,
og udskrevet 752 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Jytte - 2012-08-07 15:50:38 Jeg blancherer i microovn, det er let og virker fint. henny-hansen - 2008-08-02 16:04:25 jeg har også frosset squashen ned groft revet på råkostjern, og det har været velegnet til mange tærter og gtyderetter Ilse - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har i flere år frosset både revet og skivet squash uden at blanchere det, og det har været udmærket. Ninse - 2005-01-01 01:01:01 Altid rart at vide:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne