Jordbærsorbet (Diabetes)

Jordbærsorbet (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.jordbær
1 spsk.citronsaft
 Vaniljekorn
3 tsk.flydende sødestof
1 dl.piskefløde
1 æggehvide
 
Opskrift:
Halvdelen af jordbærrene (friske eller dybfrosne) tages fra (de pæneste), resten moses med en gaffel og blandes med citronsaften, vanillen og sødestoffet. Fløden piskes til skum og blandes med massen. Denne anbringes i køleskabets frostrum 1 time. Den piskede æggehvide blandes i massen og det hele hældes i randform og fryses færdig i frostrummet i løbet af 3-4 timer. Vendes ud på fad og hullet fyldes med resten af jordbærrene.





karakterer:
Opskriften er vist 26317 gange,
og udskrevet 552 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu