Marengs-is med blåbær (Diabetes)
Hovedingrediens : Bær - Blåbær Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Bland blåbær, flormelis og cremefraiche i en foodprocessor eller blender, til det akkurat er blandet.
Rør de knuste marengs i blandingen og hæld den derefter i en frysebeholder. Frys den i 2-3 timer, til den er næsten frosset, men stadig blød nok til at kugle ud. Serveres straks eller opbevares i fryseren. |
|
Opskriften er vist 28289 gange,
og udskrevet 385 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Kokken - 2012-05-14 15:22:10 Flormelis er meget fin sukker, og marengs består udelukkende af æggehvider og sukker og gør derfor denne opskrift uegnet som dessert til diabetikere. Diabetikeren - 2011-05-04 22:17:15 Lige min ord... det var også min tanke da jeg så opskriften.. den få helt klart blodsukker til at stige makant... petersen - 2010-06-21 18:21:31 Med flormelis og marengs er den da SLET IKKE velegnet til diabetikere og burde slettes ! Jane - 2009-06-22 17:16:37 Hvad er det der gør denne is velegnet til diabetiker...??? Den er jo fyldt med sukker (marengs og flormelis) anonym - 2008-01-26 20:18:35 Med flormelis og uden æg? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne